HTML

Váci Gastro blog

Ételek, hangulatok, benyomások.. hideg-meleg, édes-savanyú, nekünk egyremegy :)

Friss kommentek

Vác - Március 15. tér

Forrás - http://www.vac.hu/index.php?page=webkamera

Facebook

Jazzy Groove hallgatás!

Egy kis easy listening a blog mellé, egészségedre! :P

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.12.19. 12:21 kuf

Galéria - 2010.12.14. Bár-ka, Little G

Lezajlott, megvolt, jó volt! A Bár-ka majdnem elsüllyedt, annyi volt a vendég, de végülis a megfelelő kormányzással sikerült a vízszint felett tartani a csehót :) Felbert Peti még november elején mesélt nekünk LittleG-ről, meg hogy blues és hogy milyen hangja van, besz.rás. Kornél komám és jómagam sem vagyok blues rajongó, de amikor Petya berakott 1 számot a cdjéről, döbbenet ritmus, félelmetes hang, az a zene, amire 1 perc után már a lábaddal vered az ütemet

 Egy is demo az estéből!:

Mostanra már nagyjából a Bár-ka törzsközönsége biztosan hallott róla, hogy december 8.-án a mi Petyánk Ikarosz-t meghazúdtolva zuhant egy 5 emeletet, bár mindenképpen szerencsésebben járt, mint a görög! Jelenleg budapesten lábadozik és habár a karácsonyt már szeretné Vácott tölteni (és ezért szorítunk is neki)...

...valószínű jópár hónapig ágyhoz lesz még kötve. Értelemszerűen a koncerten sem tudott ottlenni, csak lélekben, de a képeket, videókat gondolom egy közös comeback! party-n lejátszuk neki. Innen is minden jót, mihamarabbi gyógyulást kívánok neki!

Aztán eljött dec 14. , sikerült is lejutni a Bár-kába 7re, akkor még alig voltak néhányan. Littleg becajgolt, ittunk 1 forraltbort Pömpi és Márk barátommal és vártuk a csodát. Az első az volt, h azon vettük észre magunkat,h kabátban ülünk, mégis majd megfagyunk, a másik a brutál cigarettafüst. Hiába van elszívó (bár lehet, hogy csak a füstöt keringette, mindegy összekeverte a különböző dohányok illatait! :), nem nagyon boldogult a rengeteg bagóssal, ami.. oké, hogy egy kocsma, blues zene, rokkabilli! , de nekünk sok volt. Sőt, nem csak nekünk, a koncert előtt Little is beszaladt a mosdóba pár kéztörlőért, mert annyira csípte a szemét a nikotin. A sok szöveg helyett pár gondolat a srácról. Istenadta tehetség!! Korát meghazudtoló ('77-es) hangja van, marhára érzi a ritmust, az ütemet és egy emberként olyan hangulatot csinál, hogy csoda! 7kor becuccolt, hozott 2 kisebb erősítőt, 2 mikrofont, 1 láddobot és egy gitárt. Na és hol a zenekar, kérdeztük magunktól. Egészen addig, amig el nem kezdett játszani. Az első félóra után bekapcsolódott Horváth Misi szájharmónikával, Misi jelenleg a Török Ádám és a Mini harmónikása. A játék közben olyan performance-t nyomott a konyhasarokban, amit majd csak a videó tud átadni,ha megkapom Totitól. (Az enyémek használhatlanul sötétek lettek)

A beugró egy ezres volt, ami még annak fényében is megérte, hogy a zokniig bezárólag minden ruhát be kellett dobni este a mosásba, a kabát pedig 1 estét szellőzött a teraszon.

LittleG szavait idézve zárom soraim:

"Orulok, hogy tetszett a buli, mi is jol ereztuk magunkat.
Remelem ismet, hamarosan.


Udv,
G
"

(..és hogy ennek az egésznek mi köze van a gastrohoz? hát sokkal több, mint gondolnád!)

A teljes albumot ITT találod, a fotókért köszönet Márk barátomnak!

Szólj hozzá!

Címkék: buli blues bárka forraltbor


A bejegyzés trackback címe:

https://vacigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr772525585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása