HTML

Váci Gastro blog

Ételek, hangulatok, benyomások.. hideg-meleg, édes-savanyú, nekünk egyremegy :)

Friss kommentek

Vác - Március 15. tér

Forrás - http://www.vac.hu/index.php?page=webkamera

Facebook

Jazzy Groove hallgatás!

Egy kis easy listening a blog mellé, egészségedre! :P

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2012.03.24. 08:38 kuf

Váci íz-lelő napok (Bor, pálinka, kolbász fesztivál) - 2012.03.28-29-30.

Újabb hét, újabb rendezvényről, versenyről tudok beszámolni! 3 kifejezetten kellemes dologról szól a megmérettetés, ahol váci és vác környéki termelők mérettetik meg magukat, pálinkájukka, borukkal és házi kolbász-különlegességeikkel! A versenynek a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközép, lánykori nevén a Mező ad helyet, a szervező az iskola egyik prominens tanára,  Furcsa Gábor. A tavalyi beharangozómon láthattok néhány képet és egy mini interjút az egyik társ-szervezővel, idén elvileg énis eljutok és talán még kóstolok is :)

Ime az eredeti versenyfelhívás:

Értesítünk minden érdeklődőt, hogy a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakképző Iskolaszervezésében 2012. március 28-29-30-án a hagyományos váci borverseny folytatásaként megrendezésre kerül a VÁCI ÍZ-LELŐ NAPOK gasztronómiai verseny

A versenyen részt vehet minden váci és Vác-környéki, valamint térségen kívüli szőlőtermelő, bor- vagy pálinkabarát, bort- vagy pálinkát-, valamint házikolbászt,
házi sajtot készítő, aki szakértő zsűrivel szeretné megméretni az általa készített ételek
és italok értékét.

A versenyre nevezni lehet:
2012. március 19 – 27-ig, hétköznaponként 8-18 óra között
(pénteken 14oo-ig) az iskola portáján
(2600 Vác, Telep u. 2-4., tel: 27/314-465)
A kolbászt és a sajtot a bírálat előtti napon kérjük hozni.
További felvilágosítás: Furcsa Gábor szervező (20/778-9201)

A verseny feltételei: bor esetében: 2 x 1 üveg bor (parafa dugóval zárt üvegben)
600 Ft/minta nevezési díj befizetése
pálinka esetében: 0,5 liter pálinka fehér üvegben, lezárva
600 Ft/minta nevezési díj befizetése
kolbász esetében: 1 pár kolbász
600 Ft/minta nevezési díj befizetése
sajt esetében: 20 dkg sajt
300 Ft/minta nevezési díj befizetése

A verseny két fordulóból áll:
2012. március 28. (szerda) és március 29. (csütörtök): 9 órai kezdettel zárt bizottsági bírálat, amelyen csak a rendezők és a Bíráló Bizottság tagjai vesznek részt.
2012. március 30. (péntek): 16 órai kezdettel eredményhirdetés az iskola ebédlőjében, ahova szeretettel várjuk a versenyzőket, családtagjaikat és minden kedves érdeklődőt.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Rendezőség

Képek forrása: Furcsa Gábor, vaconline.hu

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vacigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr514336554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása