HTML

Váci Gastro blog

Ételek, hangulatok, benyomások.. hideg-meleg, édes-savanyú, nekünk egyremegy :)

Friss kommentek

Vác - Március 15. tér

Forrás - http://www.vac.hu/index.php?page=webkamera

Facebook

Jazzy Groove hallgatás!

Egy kis easy listening a blog mellé, egészségedre! :P

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.09.04. 08:33 kuf

Angelato fagyizó & kávézó

Az alcím lehetne az is, hogy a város legfinomabb capuccinoja. Nem keserű, nem ízetlen, a hab pont elég és ha a felszolgáló kollégának keze nem remeg meg "rajzolás" közben, egy csinos dekort is kap a kávénk, szivecskével, virággal:) A capuccinos tányérka is megér egy misét, hosszúkás, minden tételnek megvan rajta a helye.. a csészének, a cukornak, a víznek és egy apró szem csokiba forgatott kávészemnek. Ötös! Ezzel most le is lőttem a poént, de tény, már csak ezért az egy tételért is érdemes volt megnyitnia az üzletnek! Alig 2 hónapja nyílt meg a kávézó, nem kis bátorságra utal a fiatal tulajdonostól, hogy belevágott, hiszen kávézóból van elég a főtéren, fagyiból is bőség van a környéken. A gyakorlat viszont Őt igazolta, engem "megvettek" már első alkalommal. :) A belső tér parádés! Fiatalos, friss, végre nem egyszínűre festett komor falak, szokásos fekete gatyás, inges felszolgálók.. A belső térben lila, mintás falak és velük harmonizáló lámpák, vajszínű bútorok. Ja és tisztaság! Az üzlet előtt az év váci slágere, amit mindenki újra feltalált, a dobogós terasz. Kell is, valamivel ki kell emelni a vendégeket és a helyet is a térből!

A kávékülönlegességek mellett, házi limonádék, shakek, turmixok, alkoholmentes koktélok választhatók, de aki rendhagyóan egy sört inna csak, a Dreher - Heineken - Edelweiss - Leffe tengelyből választhat. Az eperízesítésű szőlőbort (Dolce Novella) és a borlapot majdnem elfelejtettem megemlíteni! Nemkülönben a viszonlag ritka, de annál finomabb és különlegesebb San Pellegrino üdítőket.

Nem étteremről beszélünk, de egy apró betekintést kaphatunk azért az olasz konyhából, focacciák (olasz kenyérlepény) és tészták kaphatóak 3-3 fajta verzióban, sőt talán még mini pizza is akad :) Ezek az apró rágcsák tökéletesen passzolnak egy  beszélgetés mellé, egy szolid vacsi helyett, vagy ha épp egy csipet olasz hangulat hiányzik a délutánunkból. A felszolgálás az elején még néha akadozott, de mostanság nincs vele probléma, értelemszerűen a melegételek elkészítése időigényesebb kicsit, de egy kávézóban ritkán siet a vendég :)

 

A felszolgáló személyzet tagjai közül néhányan nekem már ismerősek más vendéglátóhelyekről, alapjábanvéve fiatalos csapatról beszélünk. A kávézó teljesen akadálymentes (a mosdó is) , ami szerintem teljesen egyedülálló a városban.  Egy dolog hiányzott mindig, amikor ottjártunk,csak nem ugrott be,hogy mi .. A zene! Lehet, hogy bent szól, de kint ebből semmit se hallani. Weboldaluk korrekt, minimálkoncepció, pár friss kép azért mindenképp elférne a jelenlegiek helyett, meg esetleg az árak  is felkerülhetnének, de bemutatásnak bőven elég.  Kihagytam valamit? Ja igen, Wifi is van..de tudod mit?  A többit próbáld ki magad :) 

 

Angelató fagyizó és kávézó
2600 Vác, Köztársaság út 3. (stranddal szemben)

Nyitvatartás
Hétfő - Vasárnap: 9:00-21:00

http://www.angelato.hu/

Értékelés 10/8

+ világklasszis capuccino
+ egyedi design, küllem egy csipet olasz hangulat!
- az első hetekben előfordult lassú, bizonytalan felszolgálás
- ..erről nem a kávézó tehet, de a szembe padon tanyázó híres váci homeless házaspár gyakori (kurvaany*dgyereidemegb*szlak) kantáták picit rontanak az összképen. Én már felszedtem volna azt a 2 padot az önkormányzat helyében.

 

 

3 komment

Címkék: teázó kávézó


A bejegyzés trackback címe:

https://vacigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr202270359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rencsi75 2010.09.04. 19:27:36

Ha legutóbb a mentás-citromos limonádé nem csak kifejezetten mentaszirupból állt volna és vmi zöld-kék színben pompázott volna, akkor tényleg király lenne a hely, de ezzel nálam nagyon nagy mínuszt szereztek...

Manonori 2010.09.08. 10:16:11

A minőség kifogástalan, a pincérek mindig kedvesek és szeretjük az Olaszországot idéző hangulatot is.Ha pest felé megyünk, akkor mindíg betérünk IDE :)

kuf 2010.09.08. 10:18:55

Ha végre kikupálódik megint az idő, csinálok a frontról is néhány korrektebb képet! :)
süti beállítások módosítása