Húztam, halasztottam, mint a rétestészta,de a mai nap elstartol a blog!
A koncepcióról néhány szóban.. Itt ez a gyönyörű barokk kisváros, közel 34ezer lakossal, egy pompás főtérrel, dunaparttal, macskakővel. Már régóta érett a gondolat,hogy szerzőtársammal (akinek bemutatkozását későbbre hagyjuk) indítunk egy blogot, ahol megpróbálunk átfogó képet adni a váci "gourmet" alfájától omegájáig. Körbejárjuk a Kőkapu - Vincellér - Aredo vonalat, meglátogatjuk a város pizzériáit a beülős és csak-rendelős helyekkel egyetemben. Megpróbáljuk bevenni a süteménylelő helyeket is, kezve a Mihályival, a Floch-on át, egészen a Pingvin kínálatáig.
Alámerülünk a város legbűzösebb kiskocsmáiba is, időt-energiát nem kímélve kóstoljuk majd a vizezett sopronit és az üveges Edelweiss-t. A helyeket több szempont szerint értékeljük, ezekről majd a beszámolók alapján kaphattok átfogobb képet. Lehetőség lesz tesztcélpontokat is ajánlani,vagy csak egyéni benyomásokat tolmácsolni nekünk, illetve természetesen állunk elébe bármely váci vendéglátó egység meghívásának!
Megpróbálunk frissek és naprakészek lenni, illetve minél több szines hírrel, pletykával, képanyaggal szolgálni nektek.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Rencsi75 2010.05.10. 07:40:51