HTML

Váci Gastro blog

Ételek, hangulatok, benyomások.. hideg-meleg, édes-savanyú, nekünk egyremegy :)

Friss kommentek

Vác - Március 15. tér

Forrás - http://www.vac.hu/index.php?page=webkamera

Facebook

Jazzy Groove hallgatás!

Egy kis easy listening a blog mellé, egészségedre! :P

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.12.20. 13:31 kuf

Megnyílt a Barocco (Café, Bar and Lunch) !

Ami igaz, az igaz, nem most, bő két hete december 3.-án!, de folyamatosan próbálom utolérni önmagam, ezért késtem a beszámolóval! Az üzletnyitás is csúszott azért néhány hónapot, de ahogy hallottam, számos nem várt akadály gördült a Barocco csapata elé. Nyár végén jártam lent náluk, akkor beszélgettem is Judittal, a tulajdonossal. Tetszett a lelkesedés, a hév, ami mostanra kristályosodott ki és érett be és nekem tetszik az eredmény! Hivatalos voltam a harmadikai nyitásra is, de csak villámlátogatás lett belőle. Pár képet kattintottam csak, illetve még a személyzet is dolgozott az utolsó simításokon, nem is akartam feltartani őket. Tegnap viszont volt egy szabad félóránk és feleségemmel és a kölyökkel lebaktattunk a 32 lépcsőfokon és megtekintettük a pincehelységet. A teljes beszámolóra várnotok kell, lévén az ételkóstolás a hétvégére marad, annélkül pedig nem lehet teljes egy írás.. Amit viszont elöljáróban elmondhatok az az, hogy látszik a befektetett munka, igazán elegáns lett a helység. Tetszetősek a dekorációk, azthiszem Judit és csapata külcsínben mindent hozott, amit igért. Megnyerőek a nagyméretű, feketére fújt asztalok, csinosak a vörös neobarokk szék és fotelkárpitok, a galéria is szépen alakul.

Több ismerőssel beszéltem már, akik fogyasztottak is lent, panaszt nem, csak elégedettséget hallottam tőlük! A mi tegnapi "családi" fogyasztásunk 2 forraltborra korlátozódott, Ábel ugyanis felfedezte a lépcsőket.. A történet innentől egy Chaplin némafilm hangulatába csapott át, hol mi, hol Judit szaladgált a gyerekkel fel/le a lépcsőn. Miután leizzadunk és a tulajdonost is megizzasztottuk, megegyeztünk, hogy mindenképpen visszatérünk még a héten, de a mini "despota" nélkül :)

A forraltbor csillagos ötös, a hangulat nagyon kellemes, a személyzet mosolygós..ráadásul kevés váci van, akinek a pince ne hozna elő pár kedves emléket! Béláim! Vegyük be a Barocco-t, kóstoljuk meg az ízeit, szárítsuk ki a sörcsapokat. Én megyek elől! :D

Megragadva az alkalmat, leközölném a Barocco szilveszteri évbúcsúztató ajánlatát!

 

Kedves Vendégeink !
Töltsék velünk kellemes, impozáns környezetünkben Első Óévbúcsúztató vacsoránkat. Chefünk és bárpultosaink által összeállított menüsor, az Önök legnagyobb megelégedésére:

Welcome drink -lime-os vodka szódával
Előétel - ráksaláta
Leves - lencseleves kacsamell csíkokkal, cipóban
Főétel - bőrös malackaraj, burgonyával és párolt káposztával
Desszert - mascarpones-sütőtökös piskóta tekercs
Éjfélkor Kir Royal vagy egy kehely pezsgő
Éjfél után - békebeli roppanós virsli, malacsült

 

Várjuk szíves visszajelzésüket, jelentkezésüket,
foglalásukat a +36 27 412 265 telefonszámunk.

Szeretettel várja Önt a BAROCCO Café, Bar & Lunch csapata :)


Képcsokor, csak nektek, csak most:
(a montázsok Pálmai Kata képei)

 

Szólj hozzá!

Címkék: programajánló étterem forraltbor barocco


A bejegyzés trackback címe:

https://vacigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr253478079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása