HTML

Váci Gastro blog

Ételek, hangulatok, benyomások.. hideg-meleg, édes-savanyú, nekünk egyremegy :)

Friss kommentek

Vác - Március 15. tér

Forrás - http://www.vac.hu/index.php?page=webkamera

Facebook

Jazzy Groove hallgatás!

Egy kis easy listening a blog mellé, egészségedre! :P

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.10.18. 14:56 kuf

egy "Happy" ebéd! - rendelés a kínaiból

A Happy étteremről már korábban írtam, viszont pár hete vettük észre, hogy már házhozszállítást is vállalnak..amit ma ki is próbáltunk! Mielőtt még megkapom, nem sztárolom az éttermet, de szerintem amit és ahogy csinálják, nagyon szimpatikus. Leszögezném az elején, hogy nagyon utálom az ilyen rendelős kajákat (teletálak, lacibácsi, norbi, stb..) Induláskor ezek mind faszán felpörgetik az adagokat, még a fűszerekkel sem spórolnak, aztán ha beindult a szekér, a szokásos szemetet kapjuk. Persze, arra, hogy ne legyünk éhesek, tökéletes, de nálam egy _ebéd_ többet jelent. Amíg egy ilyen ételkihordó cég "kicsi", meginkább egyéni tud maradni, addig vállalhatót gyárt, de a forgalom növekedésével csak a szokásos műanyag dobozt kapjuk.

Szóval Happy.. folyamatosan pörög a frissétel kínálat, pontosabban a konyha, az adagok bőségesek és változatosak, ahogy a belinkelt új étlapon ez látszik. Sok kajáról nem is tudtuk, h rendelhető, mert ott helyben nem nagyon néztük az étlapot, csak rendeltünk a látványpultból, de érdemes próbálgatni, vegyíteni az ízeket. 30-40 perc alatt kihozták eldugott kis utcácskánkba a még meleg ebédet, egy 30 ft-os öntet lemaradt, de ezt rögtön jelezték is..túléltük.

Aki már unja a keddi fittness menüt, a norbi féle görögsalit és minden olyan "teletál" kaját, amit hajnal 2-3 körül főznek meg, egy korrekt alternatíva lehet a váci Happy.kiszállítás, én  ajánlom mindenkinek. A kiszállításon külön meglepődtem, a tulajdonos hölgy hozta ki egy zsír új E-s mercivel :) Ja, dolgozik náluk magyar nyelvű személyzet is,szóval a rendelésfelvétel sem gond!

(Az itthon.hu site volt olyan kedves és még a fotómat is felhasználta a sitejára :P )

2 komment

Címkék: házhozszállítás étterem happy


A bejegyzés trackback címe:

https://vacigastro.blog.hu/api/trackback/id/tr782381116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cerveza82 (törölt) 2012.08.07. 18:56:10

Nem tudom miért a teletálat szidod.Pont az egyetlen céget amelyik kimondottan jó minőségű és finom ételeket szállít.Nálunk az egész család nagyon megvan vele elégedve és rengeteg ismerősöm is.Amúgy meg (kedves okostojás),az ilyen ebédszállító cégeknél meghatározott adagok vannak amit,ha jól tudom az étlapon is feltüntetnek.De az étterem tényleg jó,örülök,hogy van végre házhoz szállítás és jó fej a pultos lány :)

Vadvirág (Chacky) 2012.12.16. 19:29:55

6 és fél évig dolgoztam Vácon, és nincs jó tapasztalatom a Teletállal: nem csak a mennyiséggel, de a minőséggel sem. Inkább kimentem a városba, amikor ár / érték arányban jót akartam enni. Sajnos Vácon nem szállít a Medirest (még), engem nagyon hamar levett a lábamról. Még úgy is, hogy nem vagyok érintett (egyik diétában sem).

Tetszik ez a blog, a kubai étteremről írt cikk különösen! Sűrűbben kellene Vácon járnom... meg a blogban... :-)
süti beállítások módosítása